Yönetim Kurulu Başkanımızdan çalışanlara mektup

Yönetim Kurulu Başkanımız Sn Birol Başaran Covid-19'a karşı kurumca alınan önlemler ile ilgili çalışanlarımıza mektup gönderdi.


Yönetim Kurulu Başkanımızdan çalışanlara mektup

Değerli Çalışma Arkadaşlarım,
Bildiğiniz gibi Çin'de başlayan ve bütün dünyaya yayılan Corona virüs'ü büyük bir felakete dönüştü ve binlerce insanın ölümüne sebep oldu. Yaklaşık 10 gündür de ülkemizde görülmeye ve can almaya başladı.
Bizde VBT olarak hemen, diğer bir çok firma gibi, bir çok önlemler aldık. Bunlardan ilki, mümkün olduğunca uzaktan çalışma sistemine geçmemiz oldu. İstanbul, Ankara ve Adana ofislerinde çok büyük oranda uzaktan çalışmaya geçtik. Aynı şekilde müşterilerimizde çalışan bir çok arkadaşımız da ya izinli sayıldı ya da uzaktan çalışmaya başladı.
Ofislere gelmek zorunda kalan arkadaşlar içinde araçlar ayarladık. Böylece toplu taşıma kullanmalarını ve risk almalarını önlemiş olduk. Şu anda hem ülkemiz adına hem de şirketimiz adına yapabileceğimiz en önemli katkı evlerimizde kalmak, dışarıya mümkün olduğunca çıkmamak ve hijyenimize dikkat etmek olacaktır. Lütfen bir süreliğine bu yaşam tarzına uymaya azami gayret gösterelim.
Umarım ve Dilerim ki, bu süreçte şirketimizden hiç kimse hasta olmadan bu süreci atlatmış oluruz. Eğer olurda Bu konuda şüpheli bir durum yaşayan arkadaşımız olursa acilen bize bilgi versin. Hemen gerekli sağlık desteklerini vermeye hazırız.
Corona virüsü ile ilgili her türlü sorunuz için Finans ve İdari işler Direktörümüz Zahide Koçyiğit veya Genel Müdürümüz Tayfun Yurdagül ile temasa geçebilirsiniz.
Hep birlikte bu zorlu günleri atlatıp tekrar sağlıklı günlerde VBT ailesi olarak büyümeye, üretmeye devam edeceğiz.



Sevgi ve Saygılarımla
Birol Başaran
Yönetim Kurulu Başkanı

Geri Dön