Halk Bankası, sistemlerinde çalışan bir grup BMC Software firmasının ürünleri için VBT ile 3 yıllık sözleşme imzaladı

Halk Bankası uzun yıllardır kritik yerlerde BMC Software firmasının ürünlerini kullanıyor ve bu ürünlere güveniyor.Sistemlerinde çalışan bir grup BMC Software firmasının ürünleri için VBT ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.


Halk Bankası, sistemlerinde çalışan bir grup BMC Software firmasının ürünleri için VBT ile 3 yıllık sözleşme imzaladı

Halk Bankası uzun yıllardır kritik yerlerde BMC Software firmasının ürünlerini kullanıyor ve bu ürünlere güveniyor. Bunlardan bazıları;
1 – BMC Mainview ürün ailesi: Yaklaşık 10 yıldır Halk Bankası sistemlerinde Mainframe işletim sisteminin ve alt sistemlerinin performansını izliyor ve kritik durumlarda alarm üretiyor ya da otomatik olarak müdahale ediyor.
2 – BMC DB2 Catalog Management: Bu üründe yaklaşık 20 yıldır Halk Bankası sistemlerinde kullanılıyor. Halk Bankasının kritik bankacılık verileri IBM DB2 veri tabanı üzerinde bulunuyor. DB2 Catalog Management ürünü bu veri tabanının kolay bir şekilde yönetilmesini sağlıyor.
3 – BMC Control-M: 2011 Yılından beri Halk Bankasının açık sistemler bölümünde çalışan bu ürün, hangi işin ne zaman ve hangi sırada çalışacağını yönetiyor. Gerektiğinde Mainframe sistemlerindeki işlerle de haberleşiyor.
4 – BMC Atrium ürünleri: 2008 Yılından beri Halk Bankası sistemlerinde çalışan bu ürün ailesi, açık sistemlerde çalışan ITSM ürünleri ile IBM Mainframe sistemleri arasındaki ilişkiyi sağlıyor. Mainframe sistemlerinin keşifleri yapılıp merkezi sunucuya aktarılıyor. Ayrıca problem olduğunda otomatik olarak problem kaydı açıp, problem bittiğinde kaydı aynı şekilde otomatik olarak siliyor.
VBT Yazılım AŞ. Diğer müşterilerde olduğu gibi bu yazılımlara başarılı bir şekilde destek veriyor. 2019 Yılında yapılan bu anlaşma 2022 31 Aralık tarihine kadar geçerli olacak.

Geri Dön