THY, BMC Software firmasının Mainview ürünleri için VBT ile 3 yıllık sözleşme imzaladı

THY, Mainframe sistemlerinin performanslarını izlemek ve yönetmek için BMC Software firmasının Mainview ürün ailesini satın aldı, VBT ile 3 yıllık sözleşme imzaladı


THY, BMC Software firmasının Mainview ürünleri için VBT ile 3 yıllık sözleşme imzaladı

THY, Mainframe sistemlerinin performanslarını izlemek ve yönetmek için BMC Software firmasının Mainview ürün ailesini satın aldı.
Bu kapsamda;
1 – BMC Mainview for zOS: zOS işletim sistemini monitör eden ve anomali gördüğü zaman otomatik müdahale edebilen ve gerektiğinde alarm üreten bir ürün olarak THY Mainframe LPAR sistemlerini gözlemleyecek.
2 – BMC Mainview for MQ: MQ sistemlerini izleyen ve anomali gördüğü zaman otomatik müdahale edebilen ve gerektiğinde alarm üreten bir ürün olarak THY ortamlarında MQ alt sistemindeki kuyrukları izleyecek.
3 - BMC Mainview for Network: VTAM ve TCPIP alt sistemlerini izleyen ve anomali gördüğü zaman otomatik müdahale edebilen ve gerektiğinde alarm üreten bir ürün olarak THY ortamlarında VTAM ve TCPIP alt sistemindeki network trafiğini izleyecek.
VBT Yazılım AŞ. Diğer müşterilerde olduğu gibi bu yazılımlara başarılı bir şekilde destek veriyor. 2019 Yılında yapılan bu anlaşma 2022 Ocak ayına kadar geçerli olacak.

Geri Dön