Garanti Bankası ile sunucu otomasyon ürünlerinin 3 yıllık bakım anlaşması yapıldı

Garanti Bankası, sisteminde çalışan tüm sunucuların otomasyonu için 2018 yılında satın aldığı BMC Software firmasının Truesight Automation for Server ürününün lisans bakım için VBT ile 3 yıllık bakım sözleşmesi yaptı.


Garanti Bankası ile sunucu otomasyon ürünlerinin 3 yıllık bakım anlaşması yapıldı

Garanti Bankası, sisteminde çalışan tüm sunucuların otomasyonu için 2018 yılında satın aldığı BMC Software firmasının Truesight Automation for Server ürününün lisans bakım için VBT ile 3 yıllık bakım sözleşmesi yaptı. Sözleşme kapsamında VBT, 3 yıl boyunca daha bu ürünlerin lisans bakımlarını yapacak, çıkabilecek hataları düzeltecek ve yeni versiyon yüklemelerini ücretsiz olarak sağlayacak.
Lisans bakım sözleşmesinin yanında Garanti Bankası 300 adet yeni server lisansı da satın aldı. Bu Ek lisanslarda 3 yıl bakımla birlikte sözleşmeye dahil edildi.
BMC Truesight Automation ürünü Provisioning ( sunucu sağlama , geri alma ) , Patch Management ( yama yönetimi ) ve Complience ( uyumluluk ) fonksiyonlarının tümünü tek elden yürüten bir ürün. Özellikle security patchlerini ( güvenlik yamalarını ) ve sunucuların uyumlu kalması için gerekli yamaları hızlıca ve ful otomasyonla yapabildiği için sektörde kurumların ilgisini çeken bir ürün olarak dikkat çekiyor.
Bu sözleşme 2024 Ocak ayına kadar geçerlidir.

Geri Dön