Ford Otosan'da Control-M Kapasitesi Artırıldı

Ford Otosan, Sistemleri üzerinde 2015 yılından beri Batch İş Yönetimi için (Workload Management) BMC Software’in Control-M ürününü kullanıyor. İhracat şampiyonu olan bu dünya devi firmanın artan iş yükü nedeniyle Mart ayında VBT’den günlük 500 iş kapasitesi daha satın aldı.


Ford Otosan'da Control-M Kapasitesi Artırıldı

Ford Otosan, Sistemleri üzerinde 2015 yılından beri Batch İş Yönetimi için (Workload Management) BMC Software’in Control-M ürününü kullanıyor. İhracat şampiyonu olan bu dünya devi firmanın artan iş yükü nedeniyle Mart ayında VBT’den günlük 500 iş kapasitesi daha satın aldı. Böylece Ford Otosan toplamda günlük 2.500 iş kapasitesine ulaşmış oldu.

Control-M ürünü, Workload Automation konusunda son 20 yıldır her zaman Gartner firmasının liderler arasında yer alan Pazar lideri bir ürün olarak dikkat çekiyor. Bütün batch işlerinizin hangi saatte tetikleneceğini, işin bitişine göre (başarılı, başarısız) diğer işlerin tetiklenme sıralamasını organize eden ve 20 den fazla platformu destekleyen çok başarılı bir ürün olarak müşterilerden her zaman övgü alıyor. Türkiye pazarında da 1996 yılından beri VBT ile sunulan Control ürün ailesini 24-25 yıldır kullanan müşterileri ile sadık bir müşteri kitlesine sahip ve operasyonların merkezinde yer alan kritik bir ürün olarak konumlandırılıyor.

Geri Dön