VBT, Odeabank’ın sunucularının otomasyon işini aldı

VBT, Odeabank sisteminde çalışan tüm sunucuların otomasyonu için 3 yıllık anlaşmaya vardı. Sözleşme kapsamında VBT, BMC Software firmasının Truesight Automation for Server ürününü anahtar teslim kuracak ve devreye alacak. Daha sonra da 3 yıl boyunca yazılıma destek verecek.


VBT, Odeabank’ın sunucularının otomasyon işini aldı

VBT, Odeabank sisteminde çalışan tüm sunucuların otomasyonu için 3 yıllık anlaşmaya vardı. Sözleşme kapsamında VBT, BMC Software firmasının Truesight Automation for Server ürününü anahtar teslim kuracak ve devreye alacak. Daha sonra da 3 yıl boyunca yazılıma destek verecek. Sözleşme kapsamında ayrıca Odeabank, istemcilerin (uç kullanıcıların) otomasyon işini de yine BMC Software firmasının Client Management ürünü ile yapacak. BMC Truesight Automation ürünü Provisioning (sunucu sağlama, geri alma), Patch Management (yama yönetimi) ve Complience (uyumluluk) fonksiyonlarının tümünü tek elden yürüten bir ürün.

Özellikle security patchlerini (güvenlik yamalarını) ve sunucuların uyumlu kalması için gerekli yamaları hızlıca ve ful otomasyonla yapabildiği için kurumların hızlıca karar verdikleri ve aldıkları bir ürün olarak piyasada yıldızı parlıyor.

Geri Dön