Genpa ve Erdem Holding bünyesindeki 6 şirket VBT'nin e-Fatura ve e-Defter çözümü i-GATE'i kullanacak

Genpa ve Erdem Holding bünyesindeki 6 şirket (Adapazarı Gaz Dağıtım A.Ş., Erd Gaz, Yapı Teknik Yapı, Nezih Ticaret, Anadolu Enerji Gaz ve Kompozik Kimya) bundan böyle VBT'nin e-Fatura ve e-Defter çözümü i-GATE'i kullanacak. [...]


Genpa ve Erdem Holding bünyesindeki 6 şirket VBT'nin e-Fatura ve e-Defter çözümü i-GATE'i kullanacak

Genpa ve Erdem Holding bünyesindeki 6 şirket (Adapazarı Gaz Dağıtım A.Ş., Erd Gaz, Yapı Teknik Yapı, Nezih Ticaret, Anadolu Enerji Gaz ve Kompozik Kimya) bundan böyle VBT'nin e-Fatura ve e-Defter çözümü i-GATE'i kullanacak.


Genpa Logo2012 yılında satış gelirlerine göre ilk 500 Bilişim Şirketi arasında 6. Olan Genpa ve Erdem Holding bünyesindeki 6 şirket (Adapazarı Gaz Dağıtım A.Ş., Erd Gaz, Yapı Teknik Yapı, Nezih Ticaret, Anadolu Enerji Gaz ve Kompozik Kimya) bundan böyle VBT'nin e-Fatura ve e-Defter çözümü i-GATE i kullanacak.  


E-Fatura ve E-Defter uygulamasına geçiş zorunluluğu Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) tarafından belirlenen mükellefler için zorunlu hale getirildiğinden ve Genpa'nın arayışları ve seçimi neticesinde projeye başlandı. Tedarikçilerine giden gelen tüm faturalar ve Büyük ve Yevmiye Defterleri elektronik platforma geçirilecek entegrasyon farklı lokasyonlarda çift taraflı sağlanacaktır. 

Geri Dön